Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Preguntes freqüents

Aquí trobaràs resposta a les preguntes més freqüents que els pares, mares i futures GiroNins ens feu. Si no trobes resposta a la teva pregunta, fes-nos-la aquí i et respondrem personalment.


Si venim diversos germans a cantar ens fareu descompte?

La nostra coral és una entitat sense afany de lucre de manera que volem que la barrera econòmica sigui la darrera per venir a cantar.

Si veniu dos o més germans a cantar us farem un descompte progressiu del 10%, 20%, 30%, 40%, etc.


Els pares i mares no podem cantar a GiroNins?

GiroNins és la coral infantil de la Capella Polifònica de Girona. Si els pares i mares dels GiroNins voleu cantar podeu venir a cantar a la Polifònica de Girona.

Assagem els dimecres de 21:30 a 23:45 a l’Auditori Josep Viader i el nostre director és en Martí Ferrer i Bosch. Si teniu interès en venir a cantar podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i us farem una prova de veu.


Si no sabem llegir música podem venir a cantar?

Per cantar a GiroNins no cal saber llegir música. Pensem que la millor manera de gaudir de la música és fent-la i vivint-la.


Si no som de Girona podem cantar a GiroNins?

Si, i tant! Visquis on visquis, si tens ganes de cantar amb nosaltres seràs benvingut.


Farem intercanvis amb altres corals?

Si. Una de les experiències més emocionants és conèixer altra gent d’altres llocs a qui agrada cantar com a nosaltres. Cada any mirarem de fer concerts a altres poblacions on hi hagi corals com nosaltres.

A %d bloguers els agrada això: