Design a site like this with WordPress.com
Per començar

I acabem el curs. Ens retrobem a l’octubre, GiroNins!

Ha arribat el final de curs i el darrer dia d’assaig l’hem compartit tots junts, petits i grans, pares, mares i germans. Hem jugat tot cantant i “La cançó de la pedreta” ha triomfat!

Tanquem un curs que encara ha estat marcat per la pandèmia però en el qual hem pogut portar a terme, amb precaució, moltes de les activitats que teníem previstes en arrencar la coral. Gràcies a tots els cantaires i famílies! Ens retrobarem el primer dissabte d’octubre, quan reprendrem els assajos i us explicarem totes les activitats i concerts del proper curs. Bon estiu!

“Vet-ho aquí”, tornem a cantar a L’Auditori de Girona!

El 22 de maig passat, els cantaires del grup de grans de GiroNins van tornar a L’Auditori de Girona per interpretar la cantata “Vet-ho aquí” d’Albert Guinovart, en el marc de la Trobada General del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC). Tres-cents cantaires de diferents corals de les comarques gironines, Osona i Barcelona van interpretar aquesta cantata els principals eixos de la qual són la diversitat i la tolerància.

El curs vinent tornarem a retrobar-nos amb cantaires d’altres corals del SCIC per compartir cants i jocs!

Els GiroNins més menuts participen al Juguem Cantant del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC)

Els GiroNins del grup de petits han participat avui, 30 d’abril, a la Trobada que la federació de corals infantils de Catalunya, el SCIC, organitza cada anys per a ells. El Juguem Cantant és una trobada anual i que està pensada per a què els cantaires més menuts passin una jornada jugant i cantant, amb nens i nenes d’altres corals de la demarcació, el repertori que han estat treballant durant els mesos anteriors. Aquest curs 2021-2022 el Juguem Contant ha tingut lloc a Torroella de Montgrí i tots plegats, petits i grans, s’ho han passat d’allò més bé!

Els GiroNins canten el Messies participatiu 2021 a L’Auditori de Girona

Fotografia @barda_fotografia

El grup de grans de GiroNins van ser convidats a cantar l’Al·leluia d’El Messies de G.F. Händel a L’Auditori de Girona sota la direcció de Mireia Barrera. Es tracta del Messies participatiu en el qual també hi va col·laborar el Cor Geriona i l’Orquestra Barroca Catalana. Una gran experiència que esperem poder repetir l’any vinent!

Us deixem l’enllaç al concert

Concert de Nadal a la Catedral de Girona amb la recuperació del Cant de la Sibil·la

El 21 de desembre de 2021 va tenir lloc el Concert de Nadal dels GiroNins i de la Capella Polifònica de Girona a la Catedral de Santa Maria de Girona. Els GiroNins petits i grans van cantar les cançons especialment preparades per a l’ocasió davant d’un públic que omplí la Catedral.

El concert portà com a títol “El cant de la Sibil·la-Mil nadals a Girona” ja que el repertori cantat incloïa peces de Nadal d’un període que abastava mil anys. La més antiga d’aquestes obres interpretades fou el Cant de la Sibil·la, un cant profètic segons es cantava a la Catedral de Girona i recuperat per primera vegada en aquest concert des que fou prohibit al segle XVI. L’Ariadna Marí, del grup de grans de GiroNins, fou la nostra Sibil·la en aquesta ocasió i durant el concert va vestir el mantell de la Mare de Déu del segle XVIII que forma part de la col·lecció tèxtil de la Catedral.