Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Equip musical i pedagògic

GiroNins és un cor infantil impulsat per la Capella Polifònica de Girona i liderat per un equip de persones apassionades pel cant coral i amb la docència al centre de les seves trajectòries professionals.

Martí Ferrer Bosch

Martí Ferrer i Bosch (director musical i artístic)

Vaig començar a cantar als 6 anys a la Coral Saba Nova i quan en tenia 14 vaig començar a dirigir-la. Des d’aleshores no he parat de cantar i fer cantar. Actualment sóc el director dels cors i les orquestres del Conservatori de Música de Tarragona i dirigeixo la Capella Polifònica de Girona i el Cor de la Universitat de Girona. A més a més, fa cinc anys, amb en Bernat Cabré, vaig crear FICTA edicions, una editorial i discogràfica de música catalana.

El meu temps lliure el dedico al voluntariat en entitats relacionades amb la música i el cant coral. Soc membre de la junta de l’European Choral Association – Europa Cantat, del patronat de la World Youth Choir Foundation i tresorer de l’International Music Council.

M’agrada molt llegir, cuinar i caminar i de tant en tant escric una mica de música.

Clara Blay

Clara Blay (directora assistent)

Des de ben petita he conviscut amb la música i m’ha agradat cantar. Vaig estudiar al Conservatori de Música de Menorca, on em vaig iniciar al cant coral amb 10 anys. A Girona he pogut cantar amb el cor de la Universitat de Girona i a la Capella Polifònica de Girona. També, el 2021 vaig tenir l’oportunitat de dirigir un grup coral a l’associació ABI de Girona.

Em vaig graduar com a Mestra d’Educació Primària amb Menció en educació musical a la Universitat de Girona. Actualment, continuo compaginant el que més m’agrada, cantar, amb els estudis.

Laura Ferrer Bosch

Laura Ferrer (ajudant de direcció)

Vaig començar a cantar a la coral Saba Nova de ben petita, als 3 anys. Des d’aquell moment que no he parat de cantar mai! Entre cançons i sempre envoltada de mainada, vaig decidir estudiar  el cicle d’Educació Infantil, ara sóc TEI i des de fa 3 anys que treballo en llars d’infants. En aquest punt vaig recuperar les cançons que cantava de petita per ensenyar-lis a ells i elles i aportar el meu granet de sorra. 

M’ho passo molt bé fent manualitats,anant al teatre i m’encanta passejar per la meva ciutat,Girona.

Anna Canals

Anna Canals (ajudant de direcció)

Em vaig iniciar en el cant coral amb només 3 anys a la Coral Saba Nova, on vaig cantar durant 25 anys.
Tanmateix he participat en altres formacions corals com el cor de la Universitat de Girona, el cor Geriona i a la Capella Polifònica de Girona, on canto actualment.
El 2016 em vaig graduar com a Mestra d’Educació Infantil amb Menció (l’antiga especialitat) en Educació Musical a la Universitat de Girona. Actualment em dedico a la docència d’infants de 3 a 6 anys.

Dolors Sirvent

Dolors Sirvent (pianista)

Vaig començar a estudiar música de la mà del meu pare i més endavant al Conservatori de Girona i al Liceu de Barcelona.

Sempre he treballat com a professora de música, tant al Conservatori de Girona, com fent classes particulars, o com actualment que estic a l’Escola de Música de Palafrugell. Bàsicament m’he dedicat a donar classes de piano i de llenguatge musical, especialment d’harmonia.

Actualment sóc cantaire de la Polifònica de Girona en una meva segona etapa, i en la primera a més de cantar també vaig dirigir uns anys la coral infantil Saba Nova.

La música em dona vida.

A %d bloguers els agrada això: